آکادمی آنلاین متاورس

متاورس یک شبکه‌ مجازی است که در آن کاربران قادر خواهند بود با یکدیگر و با دیگر اجزای محیط اطراف خود تعامل کنند به عبارتی دیگر، در دنیای متاورس افراد به صورت آنلاین و مجازی به نقش‌آفرینی می‌پردازند.

خدمات صرافی ارز دیجیتال هیوبی گلوبال در ایران ، با اپلیکیشن صرافی هیوبی ایران حتما باید بوسیله vpn در این صرافی ثبت نام کنید

متاورس و مهدویت

متاورس پدیده نوظهور فن آوری های دیجیتال این ایام بحث داغ محافل علمی و تکنولوژی است ، پدیده ای که پای انسان را به  دنیای جدیدی باز میکند که تعامل انسانها به گونه جدیدی در آن بازتعریف میشود . دیر یا زود تمام جنبه های زیستی انسان با متاورس گره خواهد خورد و نقش اخلاق و دین نیز در آن پررنگ خواهد شد . برنامه بشر در حوزه فرهنگ و معارف الهی برای ورود به این مقوله چیست ؟ آیا میتوان برخی یا تمام علایم و نشانه های سرزمین موعود را در این فضا ترسیم کرد ؟ نقش مهدویت در ارایه تناسبات و تعاملات انسانی این فضا چیست و خود چه جایگاهی در به کارگیری آن ایفا خواهد کرد

تصور اینکه آواتار حضرت مهدی (عج) بردیوار کعبه تکیه بزند و ۳۱۳ یار او در آن واحد از اقصی نقاط عالم به او بپیوندند در این فضا کاملا عینی و واقعی است 

 

عربستان سعودی هفته گذشته در یک طرح جدید، مقدس‌ترین مکان دین اسلام را به‌نوعی وارد فضای متاورس کرد. با این طرح، مسلمانان می‌توانند در خانه‌های خود حجرالاسود، سنگ سیاه‌رنگ نصب‌شده بر دیوار کعبه را به‌صورت مجازی تماشا کنند.

طبق گفته‌های حساب رسمی «حرمین» در فیس‌بوک که نهاد مسئول رسیدگی به امور کعبه است، «طرح حجرالاسود مجازی» این امکان را در اختیار مسلمانان قرار می‌دهد تا بتوانند «حجرالاسود را قبل از زیارت مکه به‌صورت مجازی تماشا کنند». منظور از حرمین مکه و مدینه، مخصوصاً دو مسجد مقدسی است که در این شهرها قرار دارد.

عبدالرحمان السدیس، رئیس کمیته مدیریت این مساجد، این طرح را روز دوشنبه افتتاح کرد. بخشی که السدیس مدیریت آن را برعهده دارد جدا از سازمان حرمین است؛ اما با آن همکاری می‌کند. سازمان امور موزه‌ها و نمایشگاه‌های عربستان با همکاری دانشگاه ام‌القری این پروژه را اجرا کرده است.

هنگام افتتاح این برنامه، السدیس گفت آنها به‌دنبال شبیه‌سازی بودند که نه تنها بینایی و شنوایی بیننده را درگیر کند، بلکه حس لامسه و بویایی او را هم به‌کار بگیرد. او توضیح داد که مساجد مکه و مدینه نوعی میراث تاریخی و اسلامی محسوب می‌شوند، در نتیجه هرکسی باید به‌صورت دیجیتالی به آن دسترسی داشته باشد.

چند مقام دانشگاهی و دولتی دیگر هم در مراسم افتتاحیه این طرح حضور داشتند. از میان این افراد می‌توان به ترکی بن‌سلیمان الامرو اشاره کرد. او رئیس دانشگاه ام‌القری است و در ایجاد پروژه حجرالاسود مجازی نقش داشته است.

هنوز مشخص نیست که عموم مردم چگونه و چه‌زمانی می‌توانند به این فناوری مبتنی بر واقعیت مجازی دسترسی داشته باشند.

 

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی